logo

TheraPro AHA Peel Treatment

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

TheraPRO AHA frugtsyre Behandlinger

:: Hud med behov for regenerering::

TheraPRO AHA  10 % Treatment
Klassisk hudfornyende behandling med 10% frugtsyre, ideel til Trist, grå og glansløs hud.

TheraPRO AHA peel Treatment 20 el. 30% 
Behandling med frugtsyre, der effektivt exfolierer og dermed stimulerer hudens fornyelsesproces. Maximalt hud fornyelse, for en mere jævn, glattere og sundere hud. Disse behandlinger tilpasses individuelt og anbefales derfor kun som kurforløb, spørg venligst inden booking af tid, eller bestil tid til konsultation.

TheraPRO CE Treatment 

TheraPRO C Treatment 

TeraPRO EGF Treatment

 

OM behandling med AHA/ FRUGTSYRE - Hud Fornyende behandling med AHA/frugtsyre. Reducere fine linjer og rynker, Kedelig, grå, glansløs hud, grove pore og Akne. Lysner pigmentpletter og regenerere nye celler. Ahas arbejder også for at modvirke ældningstegn under huden ved at stimulere kollagen og elastin produktionen.

Urenheder
Store porer
Pigment forstyrelser
Irregulær hud struktur
Linjer og rynker
Kedelig, trist, bleg, glansløse hud

Huden afstøder naturligt flere hundred tusinde overfladdiske hudceller (corneocytter) hver dag; Det siges, at op i mod 90% af husstøv består af døde hudceller. Med alderen aftager denne naturlige proces og bliver langsommere og langsommer, denne uregelmæssig opbygning fører til en hudoverflade der bliver kedelig, trist, tør, skællet, men en ujævn teint. Ved problemhud føre dette også til Tilstoppede hudporer og urenheder bliver flere. AHA virker ved at nedbryde det lim-ligende lag (intercellulære cement) i huden der binder de døde celler sammen og derved løsnes laget og huden bliver tvunget til at regenerere sig selv hurtigere, tilstoppet hudpore og urenheder løsnes. Aha´s virker også som en katalysator ved at trække fugt fra de nederste hudlag op til overfladen, som dermed gør huden mere modtagelig, overfor de aktive virkestoffer der bruges efterfølgende.