logo

Diamantslibning

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

Power Peeling

Mikro-dermabrasion med Diamant

 :: Behandling af træt hud, rynket slap hud, hud med dårligt blodomløb, ryger hud, uren hud med store porer og ardannelse, overfladisk hyrperpigmentering, solskadet hud, strækmærker::

Forfiner & forbedrer kvaliteten af hudens væv

Øger fasthed og spændstighed

Reducerer fine liner og rynker

Balancerer & minimerer store pore

Forynger huden med et friskt, klart rosenrødt teint

Forbedrer Solskadet hud

Udjævner over pigmentering

Hvad er microdermabrasion: Kosmetisk microdermabrasioner er en kontrollerede mekanisk fjernelse af det øverste lag af epidermis (stratum corneum eller hornlaget), som hovedsageligt er sammensat af døde hudceller. Det er således en moderne, effektiv metode til intensiv hud eksfoliering.

Hvordan virker microdermabrasion: Diamantslibning høre til blandt de såkaldte Mikro-dermabrasioner og og er en mild form for hudslibning, hvor det øverste lag af overhuden slibes væk. Huden får øjeblikkeligt et friskere udseende og optagelses evnen øges markant i forhold til almindelige mekaniske peeling. Derfor er denne behandling ekstra god til at kombinerer med andre af vores special behandlinger, men kan også udføres alene.

Hvad er fordelene: Microdermabrasion har en meget bred vifte af fordele. Ved at fjerne det øvre cellelag på en kontrolleret måde, bevirker det at det basale cellelag danne flere nye, friske, fuldt funktionelle hudceller. Disse nye celler vandre derefter op til hudens overfladen, og gradvist erstattes det cellematerialet, der er blevet fjernet. Når det anvendes på en kontrolleret måde som led i et behandlingsforløb, fremmer kosmetisk microdermabrasion hudens cellefornyelsen og dermed bliver tætheden og strukturen af hudens dermis og epidermis forbedret. Fjernelsen af de forhornede hudceller på overfladen stimulerer også fibroblasterne i hudens bindevæv, til at danne nye kollagen og elastin fibre. Generelt fjernelse af de øvre cellelag øger perkutan absorption ( hudens optagelses evne). Dette gør microdermabrasion til en ideel døråbner for huden, så den bedre optager aktive ingredienser der bruges i løbet af den professionel behandling.

Ved at stimulerer hudens naturlige regenererings proces, kan der med microdermabrasion opnås positive og langvarige resultater for en bred vifte af hudproblemer, såsom:

Hud med dårligt blodomløb, eks: ryger hud
Atrofisk hud
Hud med en beskadiget barriere
Hud med store porer eller ardannelse (efter at akne udbrud er helet)
Rynker, tab af spænstighed og elasticitet
Uren hud, comedogen akne, akne tarda ( voksen akne)
Overfladisk hyperpigmentering
Overdreven cornification
Strækmærker, striae

Hudtype/tilstand:

Ældet hud/Atrofisk hud, rynker, manglende spændstighed og elasticitet:

Kurforløb á 6 behandling – 1  behandling hver 14 dag. Kr. 5130.-

Træt, grå trist hud med dårlig microcirkulation, rynker og manglende fast og spændstighed:

Kurforløb  á 8 behandling – 1 behandling hver 7 dag. Kr. 6840.-

Arret hud med grove hudpore, rynker, manglende spændstighed og elasticitet:

Kurforløb á 10 behandling – 1 behandling hver 7 dag. Kr. 8550.- Derudover anbefaler vi 1 uge før opstart af dette kurforløb at du få lavet vores Skin Renewal Treatment.

Formål med behandlingen: Stimulering af hudens fornyelses, øge hudens micro cirkulation & lymphe flow, stimulering af fibroblasterne i hudens bindevæv, for dannelse af nye kollagen og elastin fibre.

Resultat: en mere forfinet hudoverflade, forbedret kvalitet af hudens væv, øger fast og spændstigheden. Reduction af fine liner og rynker. Huden fremstår glat, smidig hud med et friskt, rosenrødt udseende

Hudtype/tilstand: Uren hud  ( non inflammatorisk )

Kurforløb á 6 behandlinger, 1 behandling hver 14 dag. Kr. 5130.- anbefales til følsom/sensitiv hud.

Kurforløb  á 8 behandlinger, 1 behandling hver 7 dag. Kr. 6840.- anbefales til normal hud.

Kurforløb  á 10 behandling, 1 behandling hver 7 dag. Kr. 8550.- anbefales til robust, inaktiv hud. Derudover anbefaler vi 1 uge før opstart af dette kurforløb at du få lavet vores Dybderensende Ansigts Behandling

Formål med behandlingen: Reducering af urenheder, regulering af hudens talgproduktion, Stimulering af hudens fornyelses proces, øge hudens micro cirkulation & lymfe flow.

Resultat: en mere forfinet hudoverflade, forbedret kvalitet af hudens væv, huden fremstår balanceret, glat og smidig med et friskt, rosenrødt udseende.