logo

Dybderens/Akne

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

Dybderensende behandlinger til problem hud !

::Intens friskhed til huden!::

Har du hud tendens til at skinne, er porerne udvidet? Har du ofte sorte hudorme og betændte filipenser! Sommetider har huden behov for en effektiv ansigtsbehandling der går helt ned i dybden i hver enkel pore. er.Hvis du er på udkig efter den ultimative dybderens, vil du her finde hvad du søg Denne behandling er speciel designet til at hjælpe hud med tilbøjelighed til at fedte, og stoppe til i hudporene. Ved at dybderense, stabiliserer og normaliserer hudens talgproduktion, genvinder din hud et frisk, rent og mat udseende.

Om ACNE:
Acne (uren hud, med bumser og filipenser) er en lidelse, som ikke kun forekommer i teenager årene. Det kan nemlig også fortsætte eller opstå langt ind i voksen alderen. Der kan være flere årsager til at acne opstår, men primært er det hormonelt betinget og kommer således >indefra<, vi kan derfor ikke fjerne acne, men blot symptom behandle, og lære dig hvordan du forbygger det ikke kommer i så stor en grad. En acne lignende tilstand kan også skyldes de påvirkninger som en travl hverdag med ydre påvirkninger, så som stress, forkerte madvaner, overfølsomhed og forurening har. Ligeledes kan brugen af forkerte indkøbte og ikke tilpasset hudplejeprodukter forværre hudens tilstand af acne. Ofte kan ikke-terapeutiske produkter mod >fedtet og uren hud< give større udslag i acne og eksemagtig hudirritationer, da produkterne udtørre i hudens overflade. Huden er så smart indrettet at den automatisk vil prøve at kompenserer for den manglende fugt i overfladen, ved at producerer mere TALG, dog giver denne overproduktion af talg en mere fedtet hudoverflade og i sidste ende, tilstoppes porerne yderligere. Din hud kommer derfor ind i en ond cirkel, hvor den både er fedtet, uren, evt. betændt, men samtidig også meget tør. Det er derfor af afgørende betydning, at produkterne er terapeutiske, hvilket vil sige, de har aktive (medicinske) ingredienser og virkestoffer, der kan afhjælpe din hud på bedste vis. Ydermere er det vigtigt at produkterne forhandles af anerkendte kosmetologer og hudterapeuter, som kan give dig den korrekte vejledning i brug af produkterne. Om AHA frugtsyre:
Ved svær acne og hudproblemer kan det være en fordel også at anvende AHA frugtsyre i behandlingen. Idet Frugtsyren stabiliserer huden i de dybere lag, mens den i de øvre afhjælper hudskader forsaget af acne. Grove porer bliver reduceret, acne og betændelsestilstande bliver bragt i balance igen. Spørg evt. efter specielt behandlings program for AHA Frugtsyre.