logo

Intraceautical Oxygen Lift

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

Intraceautical Oxygen Lift

:: Intraceuticals Rejuvenate Infusion®  ::

Oxygen Lift – også kendt som ”Madonna behandlingen” er en revolutionerende behandlingsform der reducerer rynker, linjer og holder huden ung - helt uden brug af kniv eller nåle

Intraceuticals Oxygen Lift er en unik behandlingform, hvor vi bruger 98 procent rent oxygen "ilt" under højt tryk til at sluse værdifulde stoffer dybt ned i huden. Denne serum består af 95% Hyaluronsyre, en cocktail af vitaminerne A-C-E,  Aloe Vera samt stærke antioxidanter fra Japansk Grøn the.

Intraceuticals Science

Oxygen Lift booster øjeblikkeligt hudens fugtighedsniveau ved hjælp af Hyaluronsyre, derved mindskes fine linjer og rynker omgående, idet huden får mere fylde. Oxygen Lift behandling kan sagtens laves som enkelt stående behandling, da Du allerede kan se resultat efter én behandling, effekten holder i op til 14 dage, dog opnås det optimale resultat efter et kur forløb på 6 behandlinger, der foretages med 7-10 dages interval.

INDEN ET STORT EVENT

Da Intraceuticals Oxygen Lift på ingen måde er en aggressiv behandling, kan den derfor udføres lige inden et stort event, hvor du bare skal se EKSTRA GODT UD, ja faktisk kan du ligge makeup 20 min. efter behandlingen, hvorfor den også er elsket af Cellebraties verden over - klikker man ind på Intraceuticals.com er listen alen lang med rosende ord fra alverdens kendisser, makeup artister, stylister og hudlæger.

Hos Blicious har vi lavet Intraceuticals Oxygen Lift behandlingen siden 2008, Oxygen Lift er også kendt som "Madonna Behandlingen" idet sangerinden Madonna har udtalt: ”I love the Intraceuticals treatment, and so does my face" 

madonna

Da vi i sin tid lancerede behandlingen fik vi disse flotte udtalelser fra nogle af vores kunder:

Den dygtige og smukke danske skuespillerinde, Helle Dolleris, kendt fra film som Festen, Blinkende lygter, Oskar & Josefine mv. siger:

Til Diana! Jeg synes at Oxygen Lift er et fantastisk produkt/behandling, som jeg varmt kan anbefale at man prøver. Min hud er tydeligvis blevet fastere og jeg synes også at jeg har fået en meget friskere glød. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
helle dolleris førhelle dolleris efter

 Caroline Heering udtaler:

Jeg er kommet hos Diana i en del år. Vi har prøvet mange forskellige hudpleje produkter, da min hud har tendens til at blive meget tør. Efter at Diana introducerede mig for Oxygen Lift behandlingen, betragter jeg det som en af mine absolut favorit ansigtsbehandlinger. Idet den øjeblikkeligt giver min hud masser af fugt, ny glød, og udstråling, bedst af alt, er at effekten er langtidsvarende. 

Malene Juhl Jørgensen - Kreativ direktør for NOIR og kendt for sine flotte guldsmykkekreationer og butikken Figaros bryllup

Allerede efter 5 behandlinger kan jeg tydeligt se stor forandring, mine linjer omkring munden er blevet kraftigt reduceret, og mine smile rynker omkring øjnene er klart blevet mindre tydelige. Generelt oplever jeg en klar forfrisket hud. 

Natasja Crone

Natasja Crone, er gennem mange år kommet fast hos Diana til diverse skønhedsbehandlinger, efter at Natasja blev introduceret for Intraceuticals Oxygen Lift, er det gået hen og blevet en af hendes absolut ynglings behandlinger. Natasja har fået et kur forløb på 6 behandlinger. Ikke nok med at jeg som behandler kan se stor forandring på hendes hud, så fortæller Natasja mig at, hun oplever at hendes hud er blevet mere fast, føles dejlig blød, og at den har fået en friskere udstråling. 

Michele Bellaiche udtaler til Diana, efter 3 behandlinger:

Det er som at få verdens blødeste smør smurt i ansigtet. Min hud føles blød og behagelig flere dage efter en behandling - og så gør det jo ikke noget, at hende der foretager behandlingen er ligeså behagelig :-)