logo

Meder beauty Science

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

Meder Beauty Science

Hos B´licious har vi samlet en vifte af NON-INVASIVE ansigts behandlinger, specielt udviklet til kosmetisk korrektion af huden. Disse behandlinger er til dig der ikke ønsker at ty til injektioner el. kirurgiske korrektion. Men alligevel vil gøre noget ekstra for din hud og samtidig få maximalt resultat.

Meder Beauty Science behandlinger er et moderne alternativ til injektioner og invasive metoder uden bivirkninger og komplikationer. Behandlingerne er både skabt til at fremme naturlig skønhed uden kniv og nåle og til at kombineres med invasive metoder og kirurgiske indgreb. De kan anvendes som forberedelse til injektioner og plastikkirurgi eller som genopretning efter.
✓Hvert produkt er formuleret i Schweiz og indeholder optimale koncentrationer af højaktive bioteknologiske og naturlige ingredienser, som har vist sig at være både sikre og effektive.
✓Banebrydende teknologi og unik metode til transdermal transport af aktive ingredienser muliggør dybere penetration i hudens lag.
✓Visuelt resultat kan opnås allerede efter den første behandling.
✓Stabil effekt i op til 6-12 måneder.
✓Hver behandling er specielt udviklet til et bestemt æstetisk hudproblem.
✓Behandlingerne har gennemgået flere års forskning og evaluering af effektiviteten fra 2006 til 2013 og er anerkendt i mere end 20 lande.
Reduktion af mimiske rynker

Reduktion af mimiske rynker - Myo-Fix er en terapeutisk ikke-invasiv ansigtsbehandling for reduktion af mimiske linjer uden injektioner med botulinum toxin (eks. Botox) egner sig især til behandling af dynamiske el. mimiske rynker mellem øjenbryn (bekymringsrynker), ved øjnene (kragetæer) horisontale rynker i panden, overlæben og ved munden (smilerynker). Virker ved at afspænde/afslappe de ansigts muskler, der forårsager mimiske rynker ved sammentrækning af huden, når vi smiler eller rynker panden. (Den nyeste generation af 3 muskelafslappende peptider arbejder i synergi for at blokere den neuromuskulære transmission uden at bryde funktionaliteten af musklen, det er muligt at kombinerer behandlingen med Botulinum Toxin injektioner og derved minimerer BTA enhederne)
Efter behandlingsforløbet vil der opnås en muskel afslapning på 80-85 %.
Effekten holder 6-12 måneder.

Slankebehandling for Ansigtet  - Lipo-Oval Terapeutisk, ikke-invasiv behandling af overskydende fedtdepoter i ansigtet (dobbelthage) og slap hud af den nedre og midterste tredjedel af ansigtet, der kan relateres til overvægt. Kraftige lypolitiske ingredienser trænger ned i hudens lag for at reducere mængden af fedtvæv og give drænende effekt. Slankere linjer opnås i ansigtet med mere levende ansigtskontour og bedre hud og vævstonus. Lipo-Oval kan også udføres som forberedelse til hageplastik. Et kurforløb på 5-10 behandlinger anbefales med 1-2 behandlinger om ugen. Ideel i forbindelse med vægttab, for at stabiliserer ansigtshuden i den nedre og midterste af ansigtet.
Resultat efter behandlingsforløbet er stabilt så længe vægten ikke øges med 5 kg.

Korrektion af statiske rynker og aldersrelaterede forandringer i huden, lysere, løfter, dyb hydrering og overordnet foryngelse effekt - Arma-Lift Terapeutisk, ikke-invasiv behandling af slap hud, statiske rynker og aldersforandringer som følge af hurtigt vægttab eller langvarig stress. Plantestamcelle-teknologi og epidermal vækstfaktor arbejder effektivt for at mindske dybden og synligheden af rynker, samtidig øges produktionen af kollagen og elastin. Det er muligt at kombinere Arma-Lift med injektionsbaserede metoder, f.eks. fillers. Arma-Lift kan også udføres i forbindelse med kirurgisk ansigtsløft i genopretningsperioden bagefter. For optimale resultater, Kurforløb på 5-10 behandlinger, med 1-2 behandlinger om ugen. Det anbefales at gentage en eller to gange om året.

 

Dyb hydrering, udglatning og rynke fylde effekt – Hydra-Fill Terapeutisk, ikke-invasiv revitaliserende behandling med fugtgivende og udglattende effekt. Aktive fugtbindende ingredienser sammen med hyaluronsyre med lav molekylevægt genopretter fugten i de dybere lag af huden. Samtidig får huden sin naturlige barrierefunktion forbedret, linjer og rynker formindskes og hudfarve og elasticitet er synligt forbedret. behandlingen er især ideel til Eksem hud el. Rosacea. Det er muligt at kombinere Hydra-Fill med fillers. Hydra-Fill anbefales også som forberedelse til kirurgi og genopretning efter, samt i forbindelse med andre traumatiske, kosmetiske behandlinger (peeling, hudslibning, laser).For at hindre gentagelse af tilbagevendende tør/dehydreret hud, kur forløb på 5-10 behandlinger, 1-2 gange om ugen. Det anbefales at gentage kurforløbet en til to gange om året. Behandlingen kan dog også tages enkeltvis, eksempelvis 1 x om måneden.

Genoprettelse af hudens mikroflora, regulering af talgproduktion - Eu-Seb Terapeutisk, ikke-invasiv behandling af voksen akne til personer over 25-30 år. Behandlingen er baseret på en fundamental ny basis: bioteknologiske ingredienser skaber betingelser for udvikling af sund ecoflora på huden og ødelægger de patologiske mikroorganismer på samme tid. Eu-Seb kan kombineres med laser samt andre traumatiske, kosmetiske behandlinger for at undgå infektioner i huden. For vedligeholdelse, anbefales kurforløb på 5-15 behandlinger, 1-2 gange om ugen. Behandlingen er især også god for Rosacea hud med akne/betændelse.

“Vidste du at Meder Beauty Science Eu-Seb koncentrat med fordel kan bruges som et alternativ til Isotretinoin eller andre medicincke midler mod akne, herunder antibiotika?

Eu-seb koncentrat er baseret på BioEcolia kompleks som er et ideel næringsstof substrat, der balancerer hudens egen microflora.
BioEcolia kompleks skaber betingelser for udvikling af sund ecoflora på huden og ødelægger de patologiske mikroorganismer på én og samme tid. Det er giftigt for Propion Bacter (P-akne) samt en lang række andre bakterier, der er med til at forårsager akne.
Balance i hudens egen microflora er med til at undertrykke den inflammatorisk respons og regulere talgproduktion.”
Eu-seb koncentrat findes også til hjemmebrug og kan ligesom de andre Meder Beauty Science Homecare produkter købes hos B´licious

Meder Beauty Science og Rosacea.
Meder Beauty Science tilbyder en række produkter til personer, der er plaget af rosacea. Mange af de Aktive ingredienser i produkter reducerer symptomer forbundet med rosacea:
Centella Asiatica ekstrakt – udtalt anti-inflammatorisk, beroligende og anti-ødem effekt. Hjælper med at reducere hævelse og mindske hudens følsomhed.
Bioecolia – gær kompleks som er et ideel næringsstof substrat, der balancerer hudens egen microflora. Dette øger hudes immunitet og reducerer inflamation.
Dr. Tiina Orasmae-Meder der står bag udviklingen af Meder Beauty Science, anbefaler at bruge følgende hjemmeplejeprodukter og klinik-behandlinger:

Behandling:
Hydra-Fill eller Eu-Seb behandlinger – enkeltvis eller som et kurforløb:
Hydra-Fill – fugter, beroligger og genskaber balancen i huden.
Eu-Seb – genopretter en sund mikroflora og øger hudens immunitet.
Supplere din hudplejerutine med disse hjemmepleje produkter:
Gel Net-Apax renseemulission til følsom hud
Soin-Apax serum med højt indhold af Centella Asiatica til følsom hud
Eu-Seb koncentrat med Bioecolia
Salva-Derm eller Equa-Derm creme – vælges efter hudtype
Hydra-Fill masker