logo

Mesoestetic – medicinsk hudpeelinger

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

PIGMENTFORANDRINGER - Effektiv kosmetisk behandling med Cosmelan® Depigmentation Treatment!  

Verdens førende behandling af pigmentforandringer uden brug af laser, med Klinisk dokumenterede resultater. Behandlingen er også for mørke hudtyper. 
Pigmentforandringer/Hyrperpigmentering og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Ja faktisk  påvirker det mere end 90% af voksne over 50 år uanset hudfarve. Studier viser, at pigmentforandringer får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Hyrperpigmentering kan ved svære tilfælde for mange, have psykologiske og følelsesmæssige konsekvenser, der påvirker livskvaliteten.
Hyrperpigmentering skyldes en unormal overproduktion af melanin* af vores melanocytter, der fører til en uregelmæssig hudfarve og mørke pletter
*pigmentet, der er ansvarligt for vores hudfarve.
Der kan være flere årsager til udvikling af en overproduktion af melanin på ansigt og krop: de mest almindelige er solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatorisk pigmentforandringer.
Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver derved mulighed for at fjerne hyperpigmentering effektivt og giver derved huden dens naturlige ensartet farve, glathed og udstråling tilbage.
Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelan´s succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmarginBehandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, hyperpigmentering fra acne ar og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan´s mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosin & tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

RESULTATER:

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observerer en mærkbar, betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter ca. 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat. Som bonus-effekt kan Cosmelan® reducere talg- og fedtproduktion, og mindske porerne. Produktet er for mange yderst effektivt til acne plaget hud med pigmentering.

BEHANDLINGEN:

Trin 1 – på klinikken
Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en pigment-reducerende maske “Cosmelan® 1”
Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan® behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan® 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed).  Du forlader derfor klinikken med masken på, og vasker den selv af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses-produktet Cosmelan® 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig er  Cosmelan® 2 med til at hindre dannelsen af nye mørke pletter.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken, og vi vil forklare dig præsis hvordan du skal bruge produkterne derhjemme i forhold til din hudtype. Da behandlingen er meget aktive, er det vigtigt Du følger de råd vi giver dig, for at undgå bivirkninger. Dagen efter behandlingen, kan du opleve at hudens føles lidt varm og rød " som hvis du har fået lidt for meget sol" efter 3-4 dage vil du opleve at huden kan begynde at afskalle, men det er ikke værre end at du sagtes kan bruge makeup.
DETTE FØLGER MED:
Sammen med behandlingen medfølger der produkter du skal bruge derhjemme, dette for at sikre at du får det optimale resultat, idet produkterne understøtter behandlingen og arbejder i synergi.