logo

Mesoestetic – medicinsk hudpeelinger

blicious_negativ_logo
book_tid

< Ansigtsbehandlinger

BEHANDLING MOD PIGMENTFORANDRINGER MED Cosmelan®

::Effektiv kosmetisk behandling med Cosmelan® Depigmentation Treatment!::

Verdens førende behandling af pigmentforandringer uden brug af laser, med Klinisk dokumenterede resultater. Behandlingen er også for mørke hudtyper. 
Pigmentforandringer/Hyrperpigmentering og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Ja faktisk  påvirker det mere end 90% af voksne over 50 år uanset hudfarve. Studier viser, at pigmentforandringer får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Hyrperpigmentering kan ved svære tilfælde for mange, have psykologiske og følelsesmæssige konsekvenser, der påvirker livskvaliteten.
Hyrperpigmentering skyldes en unormal overproduktion af melanin* af vores melanocytter, der fører til en uregelmæssig hudfarve og mørke pletter
*pigmentet, der er ansvarligt for vores hudfarve.
Der kan være flere årsager til udvikling af en overproduktion af melanin på ansigt og krop: de mest almindelige er solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatorisk pigmentforandringer.
Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver derved mulighed for at fjerne hyperpigmentering effektivt og giver derved huden dens naturlige ensartet farve, glathed og udstråling tilbage.
Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelan´s succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmarginBehandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, hyperpigmentering fra acne ar og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelan´s mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosin & tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

RESULTATER:

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observerer en mærkbar, betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter ca. 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat. Som bonus-effekt kan Cosmelan® reducere talg- og fedtproduktion, og mindske porerne. Produktet er for mange yderst effektivt til acne plaget hud med pigmentering.

BEHANDLINGEN:

Trin 1 – på klinikken
Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en pigment-reducerende maske “Cosmelan® 1”
Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan® behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan® 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed).  Du forlader derfor klinikken med masken på, og vasker den selv af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses-produktet Cosmelan® 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig er  Cosmelan® 2 med til at hindre dannelsen af nye mørke pletter.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken, og vi vil forklare dig præsis hvordan du skal bruge produkterne derhjemme i forhold til din hudtype. Da behandlingen er meget aktive, er det vigtigt Du følger de råd vi giver dig, for at undgå bivirkninger. Dagen efter behandlingen, kan du opleve at hudens føles lidt varm og rød " som hvis du har fået lidt for meget sol" efter 3-4 dage vil du opleve at huden kan begynde at afskalle, men det er ikke værre end at du sagtes kan bruge makeup.
DETTE FØLGER MED:
Sammen med behandlingen medfølger der produkter du skal bruge derhjemme, dette for at sikre at du får det optimale resultat, idet produkterne understøtter behandlingen og arbejder i synergi. Renseprodukter, Hydra-Vital Factor K, Vedligeholdelses cremen Cosmelan 2 samt Solcreme SPF 50+

ANTI AGING MED MESOÉCLAT®

::3 trins intensiv opstrammende medi-peel med øjeblikkelig effekt, til dig der absolut ikke er til BTA eller Kirugi::

MESOÉCLAT® BEHANDLING MED ØJEBLIKKELIG LØFT OG ANTI AGE EFFEKT, Ældning processen af huden er som bekendt ikke til at komme uden om. Med alle de ydre påvirkninger vi udsætter vores hud for hver eneste dag, starter nedbrydningen af vores hudceller, de mister deres evne til at udføre deres funktioner korrekt, hvilket resulterer i en  reducerer elasticiteten og fleksibiliteten i huden og det uundgåelig sker: vi får rynker og slap hud!

Behandlingen er Suveræn til løft af rynket hud, sammentrækning af grovporet hud, grå og trist hud der mangler udstråling, eller glemt hud, som trænger til at blive kickstartet.

Huden bliver forynget og genoplivet med en mere glat og ensartet udstråling. Mesoéclat – en en klinisk behandling og må på ingen måde sammenlignes med en almindelig, klassisk behandling med frugtsyre.

MESOÉCLAT® metoden er udviklet med det formål at stimulere hudens defensive mekanismer maksimalt i kampen mod aldring. Huden får kick startet sine naturlige reparations funktioner, og du spoler dermed din hud tilbage i tiden.

Behandlingen kan godt udføres som enkelt behandling men det optimale resultat fås ved en kur af  5 sessioner, der udføres i 5 trin:

Trin I: Konsultation, hudanalyse og der tages før billede af huden   , forberedelse af huden: Rensning og toning af Ansigt, hals, og décolleté.

Trin II: MESOÉCLAT® Solution, der indeholder salicylsyre og azelainsyre, pensles på, opløsningen har en stærk peelende virkning på det yderste epidermale hudlag, der resulterer i at de inaktive døde hudceller løsnes fra hudoverfladen, derved tvinges huden til at producerer nye friske celler, hvilket igen resulterer i at hudens porer bliver mindre, hud overfladen mere jævn, hudtonen mere ensartet og rynkerne løftes.

Når  MESOÉCLAT® Solution påføres huden, vil du opleve at det prikker og føles varmt, vi bruger dog altid en vifte til at køle med. Varmen føles i max 5 min, og efter trin III får du en dejlig kølende maske på :)

Trin III: Anvendelse af MESOÉCLAT®-ampullen, der er en kombination af organisk silica, chondroitinsulfat, L-carnitin og liposyre, der har en stærk regenererende og opstrammende virkning på hudens elastiske og kollagene fibre samt har en meget fugtgivende, antioxidant- og celle-energiserende virkning. Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og ny energi.

Trin IV: For at forstærke virkningen af behandlingen afsluttes med en intensiv hydrerings krystalfibermaske, der skal ligge på i 20 minutter. Crystal fiber masken består af 3D nano-fibre, som sikrer en meget tæt kontakt mellem de aktive ingredienser og huden og sikre derved at de aktive virkestoffer,  masken er gennemvædet med trænger effektivt ned i hudens dybere lag. Aktive ingredienser i masken:
– Hualuronsyre
– Alger ekstrakter
– Aloe vera ekstrakt
– Vitamin C

Trin V: Afslutning: Reparerende og genopbyggende creme, efterfulgt af en solcreme med SPF +50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Vedligeholdelse hjemme: Det er nødvendigt at have Mesoéclat Cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer samt styrker hudens kollage. Denne bruges morgen og aften sammen med en hurtig, specialreparerende creme samt et solprodukt. Ved kurforløb følger Mesoéclat cremen gratis med ( værdi 995.-) de to andre Special cremer der bruges under dit kurforløbet  – "der er til hele behandlingsforløbet" koster henholdsvis Kr. 495.- og 320.- ( købes disse cremer sammen med kurforløbet, giver vi 15 % på cremerne)

Efter den professionelle behandling: vil du opleve at huden føles lidt stram umiddelbart efter. Dernæst kan der i dagene efter forekomme afskalning af huden - dette skyldes det døde lag af hudceller som huden vil af med, og skal ses som en positiv bivirkning idet din hud er ved at fornye sig selv og behandlingen har den virkning som den skal have. Hvis ikke du oplever at huden skaller efter første behandling, må du ikke fortvivle, det vil komme efter næste behandling, dette skyldes at der er mange døde hudceller som skal løsnes, og det tager dermed lidt længere tid for huden at reagerer. Når huden skaller kan den se lidt mere rynket ud. Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er som sagt ikke bedre end det andet. Kom evt. ind efter en special ampul, som giver lidt ekstra fedtstof til huden ( Kr. 50,-) Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden! Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sket fremskidt hver dag. Du kan evt. bruge en varm blød vaskeklud efter 4-5 dage for at rubbe lidt af hudcellerne forsigtigt af, men som sagt Pil/Hiv dem ikke af huden.

Har du Pigmentpletter kan de under afskalningen blive mere brune, dette betyder blot, at du som side gevinst i sidste ende, får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker. Og forsvinder igen.

Hvis du får en let hudafskrabning på hudoverfladen, skal du ikke blive bange – dette KAN forekomme og vil hele op i løbet af ganske få dage. HUSK også at påføre Fast Skin Repair og solcreme hen over hudafskrabningen – UNDLAD at bruge Mesoéclat cremen på disse områder.

Er behandlingen sikker? Ja, Mesoeclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forsknings steder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelses nummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt. Bliver du i tvivl om noget under dit behandlings forløb, står vi altid til din rådighed, tøv endelig ikke med at ringe eller komme forbi :) 

Vi glæder os til at behandle dig!