logo

Eyelash extensions

blicious_negativ_logo
book_tid

< Bryn og vipper

B´licious Lashes!

Træt af at bruge mascara hver dag? drømmer du om fyldige, tættere eller lange overdådige vipper. Hos Blicious er vi stolte af at kunne tilbyde dig de smukkeste vippe Extensions der ligner og føles som dine egne naturlige vipper, lavet af vores meget dygtige og passioneret Lash Stylister

Faux Mink Single Lashes
Faux Mink øjenvipper er en efterligning af ægte mink vipper (Faux betyder Falsk), fremstillet af et fleksibelt nylon materiale. Disse individuelle syntetiske vipper har en flot glans og perfekt kurve, og giver et naturligt silkeblødt og smukt look. Vi fører Faux Mink vipper i alle tilgængelige kurver, længder og tykkelser. De sættes på 1:1 og som udgangspunkt på så mange vipper som du selv har. Ved regelmæssigt opfyldning hver 3-4 uge holder de på ubestemt tid.

Volume Lashes Faux Mink
Dette er en ny teknik, der også kaldes for Russian Volume Lashes. Vipperne der bruges er ultra ultra fine og ekstrem fjerlette, således at vi kan opsamle 2-7 vipper i samme tag, ( også kaldet 2D-7D) der skabes derved den fineste lille vifte, der påsættes dine egne vipper, antallet af vipper der påsættes dine egne vipper, afhænger fuldstændig af kvaliteten af dine naturlige vipper, men er især velegnet, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller sparsomt med vipper. Volume Lashes giver den ultimative tæthed, for et ekstra intenst look, men kan dog også laves som naturligt look.

Proceduren

Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 4 uger. Efter 1,5 – 2 el. 3 timer, alt efter hvilken teknik der vælges, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning hver 2-3 el. 4 uge.

Gode råd

Kom helt uden øjenmakeup, også inden opfyldning! Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil vi skulle bruge ekstra unødvendig tid på afrensning, og har derfor mindre tid til påsætning hvis du ankommer med øjenmake up til din vippebehandling. Du er velkommen til at komme før tid og låne øjenmakeup fjerner, skulle du have øjenmakeup på.

Make up fjernet med olieindholdig makeup fjerner nedsætter holdbarheden på dine extensions, da limen ikke kan binde til vipperne optimalt. HUSK Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for træning, damp og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Du kan dog sagtens gå i bad og gøre dine extensions våde 4 timer efter påsætningen, dette gælder også mellem hver opfyldning. Benyt ikke Vippebukker.

Vi fraråder dagligt brug af mascara på dine Extensions, da det nedsætter holdbarheden. Du kan sagtens bruge andet øjenmakeup, dog skal det renses omhyggeligt af, du kan købe eyemakeup remover pads, der er specielt fremstillet til eyelash extensions hos os!