logo

Kun for mænd

blicious_negativ_logo
book_tid

Kun for mænd

Hvorfor kan du som MAND ikke bare vælge blandt vores normale behandlinger!

Det kan du såmænd også godt, vi har blot på denne side samlet nogle af de behandlinger vi udfører som kunne være ekstra gode og interessante for dig som mand. "Så slipper du også for at lede hele vores hjemmeside igennem :) "

Når det kommer til huden i ansigtet så er Mænds hud fysiologisk anderledes end kvinders hud, dels på grund af de mandlige hormoner men også på grund af den fordrende daglige barbering og selv om din hud er udsat for mange af de samme miljømæssige påvirkninger som kvinder, har din hud en anden måde at reagerer på!

Hos Blicious bruger vi Babor og de har lavet en speciel produktserie til mænd. BABOR MEN leverer specifikke løsninger, der vitaliserer og styrker huden og forbedrer dens modstandsdygtighed. Produkterne indeholder et aktivt komplex "Taurec" - der kun findes i BABOR MEN-serien - Taurec beroliger huden og øger dens naturlige vitalitet og energi. Huden virker glattere og perfekt plejet. Den er bedre beskyttet mod dagligdags påvirkninger og reagerer mindre følsomt over for miljøfaktorer og stress.

Prøv vores BABOR MEN - PURE VITALITY PRO-AGE FACIAL, der giver din hud ny energi og styrke, og udvisker træthedstegn, så din hud erstattes med ny vitalitet. En rigtig PICK ME UP Behandling.
Resultat: Frisk, klar, energi fyldt hud. Passer til alle hudtyper.

Behandlingen består af: grundig afrens, peeling, aktivt koncentrat, maske og massage af ansigt, hals og hovedbund.

Du er selvfølgelig som sagt, stadig velkommen til at vælge én af vores mange andre ansigtsbehandlinger.


Billedresultat for siennax

Den perfekte MAN TAN!

Er selvbruner behandling kun for kvinder, OVERHOVED ikke, selv om du er MAND så er din hud lige så udsat for at blive solskoldet, ja måske endda mere end kvinder, da mænd sjældent bruger solbeskyttelse! Og er det flatterende at være rød som en kogt hummer, nej vel! Så sig goddag til vores MAN TAN, et stigende antal af mænd har allerede indset at en selvbruner behandling kan give dem et sundt udseende og masser af ekstra selvtillid. Men vigtigst af alt, så udsætter du ikke din hud for de solskader som solskoldninger eller solarie giver, hvilket også betyder at du undgår risikofaktorer som hudcancer og for tidlig aldring af huden.

"Get a sun lamp to keep you looking as if you just came back from somewhere expensive"  - Aristotle Onassis Vi tillader os lige at rette i Onassis ord, for selvfølgelig skal du ikke tage solarie, men derimod  få dig en SPRAY TAN :)

Følg vores tip nedenfor for at opnå det bedste resultat af en fake sommerkulør til mænd ...

1. Når du har booket din tid til vores professionelle spraytan behandling, må du gerne forberede din hud på forhånd. Du bør barbere dig 24 timer før, da barbering efter din spraytan vil fungerer som en scrub og fjerne din nyligt erhvervet farve, men bare rolig vi har en spray til hjemmebrug som du kan bruge som touch-ups.

2. 24 timer før din behandling er det også en god ide at skrubbe din hud med en Body Scrub, dette vil efterlade din hud frisk og ekstra klart til din MAN TAN. Vi anbefaler vores SiennaX Polishing Body Scrub ( Lån evt. din kærestes)

3.Brug en body lotion dagen før, specielt med fokus på dit ansigt og hænder, da huden her har tendens til at blive ekstra tør. På selve dagen for din MAN TAN er det vigtigt at du har vasket alle spor af creme og deodorant af din hud, så din hud er helt klar til behandlingen.

3. Når du skal have din spray tan, vil vi rådgive dig om hvilken farve der passer bedst til dig. ( Vores spray tan lotion findes nemlig i flere procenter) Den mest populære spray tan farve til mænd er ofte lidt lysere end vi normalt ville spraye med, da det ser mere naturligt ud - men det afhænger selvfølgelig af hvordan din naturlige hudfarve er og hvordan du normalt tager imod solen.

5. Efter din spray tan, er det en god ide at tage mørkt løstsiddende tøj på så det ikke gnider farven af, så selvbruneren ikke bliver skjoldet mens den udvikles. Du bør vente mindst 8 timer inden du tager bad for at vaske farveguiden af, og undgå klor i svømmepools og hård motion hvor du sveder meget, i de næste 24 timer.

6. Når din selvbruner er færdigudviklet og komplimenterne begynder at rulle ind om hvor sund, frisk og fantastisk du ser ud, vil du undre dig over hvordan du nogensinde har kunnet betvivle om en MAN TAN var noget for dig.


Hårfjerning med Voks

Vokser dine hår ude af kontrol? Før var hårfjerning stort set kun forbeholdt kvinder, altså medmindre du var bodybuilder, cykelrytter, elite svømmer eller mandlig eksotisk danser, ja så var chancerne at mænds kropshår forblev uberørt. Sådan er det ikke mere, flere og flere mænd vælger at tage de samme grooming rettigheder som kvinder – herunder glat hud. Det er selvfølgelig ikke sikkert du vil af med alt hår, men hvor flatterende er det med hår strittende ud af ørene, eller hvad med unibrow. Vi har her samlet de voks behandlinger vi tilbyder til mænd. Ved voks af sarte hudområder, såsom ansigt og bryst/mave bruger vi en hård voks, det vil sige, voksen påføres varm, stivner på huden, men hæfter kun på hårene, så det ikke niver i huden, stort set smertefrit! På store hudområder bruger vi stripvoks, men en blid én af slagsen så huden ikke irritereres .

Trimning af bryn Kr. 155.-

Vi bruger en kombi af voks, pinzet og saks, vi kalder det trimning af bryn, for selvfølgelig skal dit bryn ikke formes så meget som et kvinde bryn, altså med mindre du beder specifikt om det!

Næsebor & hår på ørene Kr. 230.- 

Hurtigt og næsten smertefrit, og så slipper du for at pine dig selv med næsetrimmeren.

Bryn, næsebor & øre Kr. 335.- 

Alt i et snuptag.

Ryg, inklusiv nakke, skulder & lænd Kr. 275

Nakke/Skulder eller Lænd Kr. 155.-

Bryst inklusiv mave Kr. 450.- 

Bryst Kr. 375.- 

Arme inklusiv skulder foran Kr. 375.-

Axil (armhuler) Kr. 165.- 

Hele ben Kr. 580,-

 


MAN-icure

Kig ned på dine hænder og negle - er de en moderne herres velplejede poter? eller får du øje på et sæt tørre hænder med flossede neglebånd og fingernegle? Hvis du tror at det at få en manicure kun er for kvinder, ja så tager du fejl, hvorfor tror du egentlig det hedder MANicure :) det er selvfølgelig fordi mænd har lige så meget brug for at passe ordentlig på deres hænder og negle.