logo

Brude make up

blicious_negativ_logo
book_tid

< Make up og Hårstyling

Professionel hjælp til

"DAGEN"!

Brude make up

:: Professionel make-up til ”dagen” ::

Når vi laver en brude make-up, lægger vi ca. en måned til 14 dage før den store dag en prøve make-up, dette for at få en ide` om hvad du kan lide og ikke lide, under denne prøve vil de følgende faktorer altid blive taget i betragtning:

  • Hvor meget make-up er du vandt til at gå med i hverdagen.
  • Detaljer på kjolen eks: design, farver og materiale.
  • Hvordan skal dit hår være, skal det være oppe eller nede, med eller uden slør osv.
  • Farver i brudebuketten
  • Og selvfølgelig din egen personlige stil.

På selve dagen, lægger vi den aftalte make-up og sætter evt. dit  hår.

Du er mere end velkommen til selv at tage evt. Make-up produkter med til prøve make-uppen, da det er meget vigtigt at det er produkter du har det godt med, det er trods alt en stor dag for dig. 

KONSULTATION: Book gerne tid til vores *GRATIS Brude konsultation, så vi har tid til at hjælpe dig med at sammensætte en behandlingspakke specielt skræddersyet til dig. Vi tilbyder nemlig mange andre behandlinger som du kan have fordele af inden den store dag. *gratis ifm. bookning af tid.

Mod ekstra betaling, kommer vi gerne hjem til dig på selve dagen og lægger din make-up. Vi kan også arrangere at du får sat dit hår.

Til Brude Makeup bruger vi oftest Airbrush Make-up!

Airbrush make-up er hemmeligheden bag Hollywood stjernernes smukke Teint. Det unikke ved denne teknik er at fundationen sprayes på huden, dette giver en let, naturlig og fejlfri hud tone med ekstra holdbar effekt i forhold til de traditionelle Foundation.

Airbrush er fremtiden indenfor High Definition Tv (HDTV) men kan især anvendes ved brude make-up for den ekstra holdbare effekt.

GÅ ALL IN!

Hos Blicious står et Team af  de bedste professionelle behandler klar til at hjælpe dig,  med at blive ekstra lækker til din store dag.

minimum 12 uger før  

ALL EYES AT YOUR SKIN

Jo mere din hud er i balance, jo mere vil din hud stråler, og jo mere holdbar bliver din makeup på selve dagen. Så hvis du ikke har prøvet at få en ansigtsbehandling før hos os, anbefaler vi dig vores NEW CLIENT FACIAL, her skræddersyer vi ansigtsbehandlingen lige præcis til din huds behov. 

4 uger før 

SILKEBLØDE BEN

Er der noget mere lækkert end silkebløde ben! Undgå de der irriterende stikken hårstubbe, lad være med at bruge skraber få i stedet silkeblød hud, og prøv en voks behandling, hvis du gør det fire uger før så kan vi også nå at vokse i ugen op til selve dagen.

4 uger før

ALL ABOUT YOUR EYES

EYELASH EXTENSIONS - Smukke, lange fyldige øjenvipper, enhvers kvindes drøm! Så undgår du også at mascaraen løber  hvis du skulle knibe en tåre på selve dagen. Husk at booke tid til opfyldning af vipperne i ugen op til brylluppet. PS: hvis du ikke ønsker Eyelash Extensions, kan vi varmt anbefale at du 6 uger før, begynder at bruge en vippeserum ( vi sælger den bedste nemlig REVITALASH) og få lavet et lash lift.

2 uger før

THE LOOK OF LOVE

Så det nu det er tid til at finde dit perfekte look til din perfekte dag! Nemlig prøve på makeup og hår, således at vi er helt enige om hvad det er du vil have på selve dagen, og bare rolig vi giver ikke op før du er 110% tilfreds.

2 - 3 dage før

DO YOU WANT TO DANCE PEDICURE?

Smukke velplejet fødder og negle, prøv vores HIMMELSKE FØDDER pedicure, vi garanterer du vil svæve afsted på en sky henover dansegulvet til brudevalsen.

2 - 3 dage før

LOOK AT THAT RING MANICURE!

Alle vil se din ring på selve dagen, så der vil være masser af fokus på dine hænder og negle. Måske du vil have ekstra længde på dine negle, eller blot en plejende manicure med Gelish ( lakken der holder i minimum 3 uger) Uanset hvad du vælger, så står vores negleteknikker klar til at rådgive og vejlede dig. 

2 - 3 dage før

BODY`LICIOUS

Ekstra glød og varme til din hud, en professionel spray tan vil udjævne din hudtone, skjule uregelmæssigheder og give varme til din hud på få minutter PLUS din nye gyldne farve vil fremstå perfekt til din hvide brudekjole, når du går ned af kirkegulvet. Vi har over 20 års erfaring i spray tans PS: har du ikke prøvet spraytan før, anbefaler vi du fået lavet en prøve 4 uger før. PPS: Vi bruger kun det bedste NEMLIG SiennaX som er kåret som UK´s bedste spraytan brand i mere end 10 år i træk. 

1-2 dage før

BEAUTYLICIOUS  SKIN

Så er det lige om lidt - Vores Babor Ampoules Crash MAXI  Facial, er prikken over i'et for en perfekt glød, op til 10 af Babors berømte Ampuller sluses ned i huden, og leverer intensiv fugt samt danner en beskyttende film på hudens overflade, der binder fugten i huden med en langvarig effekt. Resultat: Fyldig, glat, og perfekt STRÅLENDE hud!