logo

Microblading

blicious_negativ_logo
book_tid

Microblading

3D Mikropigmentering af bryn

Microblading er en semi-permanent bryn behandling – der også kaldes ” hairstroke” – Med microblading er det muligt at forbedrer dine bryns form, fylde og bredde, på en naturlig, æstetisk måde.

Mange oplever at der med årene kommer færre og færre øjenbrynshår, dette er noget der desværre oftest kommer med  alderen, eller måske man på et tidspunkt er kommet til at tage for meget af brynet, og derfor ender med ikke eksisterende bryn. Med microblading teknikken er det muligt at skabe de perfekte bryn, og være med til at give et ”ansigtsløft", selv hos personer der har mangelfuld eller sparsomt hårvækst.

Microblading er i høj grad et unikt håndværk som kun få behersker til fulde, da det kræver stor præcision, sikre hænder og selvfølgelig den bedste uddannelse. Det kan være rigtigt svært at vælge den rigtige Permanent Makeup-Artist, da der er stor variationer i teknik, metoder og brug af produkter. Der er rigtig mange ting du kan spare penge på her i livet, men Microblading bør ikke være én af dem! Vær derfor omhyggelig med hvem du vælger til at udfører proceduren.

Hos Blicious er det Marzena som udfører Microblading, hun er uddannet fra Phi­A­cad­emy som Phibrows Artist, hvilket vi er meget stolte af, da det absolut ikke en uddannelse som man kommer sovende til.

Phiacademy er et verdensomspændende academi, der uddanner Permanent & Microblading Makeup Artister, uddannelsen som Microblading Artist, strækker sig over et meget striks 6-måneders uddannelsesforløb, hvor det kræves at artisten skal bestå 11 mestringsniveauer for at sikre, at deres metoder og deres arbejde opretholder en meget høj standard... nemlig Phibrows-standarden.  Til sammenligning tilbyder andre Permanent Makeup uddannelser 1 dags kurser, kun online-kurser og kurser, hvor der aldrig øves på en rigtig person under omhyggelig opsyn af en Master-træner.

Jeg, Diana, der står bag Blicious, har gennem mit over 35 års virke inde for branchen, set rigtigt meget Permanent Makeup hvor det er gået grueligt galt, derfor er det yderst vigtigt at personen der udfører Permanent Makeup hos Blicious er én jeg kan stå 100% inde for, og det kan jeg med Marzena! da det i sidste ende er Blicious navn der står på spil.