logo

Gelish – Lakken der holder i +3 uger

blicious_negativ_logo
book_tid

< Negleservice

Lige siden 2009 hvor Danny Haile, grundlægger af det Amerikanske negle firmaet "Hand & Nail Harmony", introducerede Gelish Soak-Off Gel polish, har hele negle branchen på verdensplan forandret sig - Gelish var nemlig den aller første Soak-off Gel Polish på marked, en farvet gel, i konsistensen af en neglelak, og påført som neglelak, men i stedet for som med traditionelle neglelakker, der skal tørre i en evighed, bliver Gelish Soak-Off Gel Polish hærdet i et LED lys, hvilket betyder at lakken er tør i løbet af 30 sekunder. Gelish sælges i mere en 80 lande verden over og findes i over 200 farve, der 6 gange om året bliver opdateret, med nye sæson farver.

Gelish Hænder
Lakken der holder i +3 uger

Gelish Fødder
Lakken der holder i +6 uger

Bemærk alle vores GELISH negle behandlinger inkluderer en mini manicure, filing og formning af negle, soignering og pleje af neglene. Alt, Inkl neglebånd bliver gået efter, inden vi lakerer med den valgte farve.

Aftagning af Gelish er gratis i forbindelse med ny Gelish behandling. Husk blot at vælge denne behandling når du booker din tid!

Aftagning
Skånsom fjernelse af produkt, inkl. pleje og manicure.

Behandlingen omfatter:
Skånsom aftagning af produkt
omhyggelig gennemgang og pleje af neglebånd
Form og udseende på dine egne negle
Naturligt og velplejet finish.

OBS! Har du fået lavet GEL POLISH på en anden Salon, vil der være et tillæg på kr. 100 i forbindelse med aftagning, dette da vi desværre oplever at vi har svært ved at opløse den GEL POLISH du har fået på, ofte viser det sig nemlig at være et produkt der ikke kan opløses, et såkaldt "fake" produkt, hvor det blot er en traditionel Gele, lavet i konsistens som en lak, så vores anbefaling er at, når du får lavet GEL POLISH andre steder, at du sikre dig at det produkt du får på neglene kan opløses og ikke skal files af.

Der er desværre en del Walk-In negle saloner der lader som om at det er det, der kaldes for SOAK-OFF GEL POLISH, men som sagt bruger et "fake" produkt. Derfor se altid efter om disse negle saloner er en Dansk autoriseret forhandler af de produkter de bruger, og ikke blot selv importerer fra eks. Kina.