logo

Forlængelse / Forstærkning

blicious_negativ_logo
book_tid

< Negleservice

Negle Forlængelse / Forstærkning

Kan du ikke vente på at dine egne negle vokser ud, til den længde du ønsker, eller har du længde, men blot ønsker at neglene bliver forstærket!

Det eneste du skal beslutte dig for når du bestiller tid, er om dine negle skal forlænges eller forstærkes, du behøver ikke tage stilling til om det skal være Gele eller Akryl, det er nemlig noget din negleteknikker bestemmer, da de behersker alle neglesystemer.

LYNGBY´s STØRSTE OG BEDSTE NEGLEKLINIK

Hos B´licious er Vi absolut ikke kommet sovende til vores ekspertise, vi sørger hele tiden for at holde os opdateret med hvad der rører sig indenfor vores branche, og bruger således også meget tid og penge på at videre uddanne vores personale. Flere af vores negle teknikker har sågar en International MASTER DEGREE & EDUCATOR, for at opretholde denne title skal den fornyes hvert andet år. Derudover er Vi også et par stykker der er certificeret International Negle Dommer under International Nail Judge Association

inja nail association

Vi har også været på et 2 dages seminar med DOUG SHOON, der er en internationalt anerkendt forsker, forfatter og underviser med over 30 års erfaring i kosmetik og negle industrien. Han er en førende industri myndighed, kendt for sin tekniske og lovgivningsmæssige arbejdeder som har bidraget til at forme negleindustrien. Han er bl.a medformand for Nail Manufacturers Rådet (NMC)

Alt dette for at du som vores kunde altid kan forvente at få den bedste og mest kvalificeret service!

hand and nail harmony logo

DET BEDSTE! Vi ønsker som sagt kun det bedste for dig og dine negle, så de kan vokse sig sunde og stærke, derfor har vi valgt at arbejde med HAND AND NAIL HARMONY, der også er firmaet der står bag vores populære GELISH. Hand and Nail Harmony er et amerikansk firma, og én af de største producenter indefor for neglebranchen, grundlæggeren Danny Haile har over 30 års erfaring med negle, i 2009 revolutionerede han hele neglebranchen, med den første gele i konsistensens som en neglelak, nemlig GELISH, der er blevet efterlignet af mange andre negleproducenter siden, men GELISH er den ORIGINALE "SOAK-OFF GEL POLISH" som det også kaldes. I 2017 revolutionerede han branchen igen med et helt nyt neglesystem, der er et alternativ til traditionelle Hard Gels og Akryl produkter: POLYGEL™

Til sammenligning er  POLYGEL™ stærkere end Hard Gels, mere fleksibelt end Akryl , fjerlet på neglen i forhold til Hard Gels og Akryl, det er lugtfrit sidst men ikke mindst, der er ingen file støv der cirkulerer i luften.

Danni Haile

NÅR DU HAR FÅET LAVET NEGLE FORLÆNGELSE ELLER FORSTÆRKNING

Hard Gels, Akryl eller Polygel er enten klar, rosa ( som neglen) eller hvid, hvis du ikke ønsker at få lavet fransk eller natur negle, kan du lakerer dine nye negle med almindelig traditionel lak ( Vi har over 100 farver fra vores MORGAN TAYLOR Professional Nail Lacquer kollektion ) idet når det ligges over Gele el. Akrylen holder det langt længer end hvis du bruger en almindelig lak på dine naturlige negle. Du kan selvfølgelig også vælge at få dem lakeret med GELISH SOAK-OFF GEL POLISH som vi har i over 200 farver, så undgår du helt at lakken skaller af eller bliver mat.

DET ER VIGTIGT MED PLEJE!
Derfor er vi også KONTROL FREAKS; Passer du dine tider til kontrol, vil forlængelsen efterhånden glide over i en forstærkning af dine egne negle. Du må altså ikke tro, at nu du har fået lange smukke negle, så kræver det ikke nogen pleje derhjemme – det gør det! Mange tro ofte at det at få lavet negle er en smutvej til sunde negle, men her må vi skuffe dig og sige at det er det ikke! Åh dog – måske lige i nuet, men uanset om du har dine egne naturlige negle eller har fået et materiale på, så kræver det altså stadig at du plejer, plejer og atter plejer dem. Dette gør du bl.a med én speciel negleolie som du kan købe når du får lavet dine negle.

SKÅNSOMT ? Det er en skrøne at der skal files på naturneglen, de skal kun "buffes" ganske let inden Gele eller Akrylen påføres. I og med at vi forlænger dine negle med skabelon, så er der heller ingen overgang der skal files som når der bruges tipper.

HJEMMEPLEJE ER DET NØDVENDIGT ?
JA det er det! derfor er det vigtigt at du følger vores vejledning om hjemmepleje af dine negle, gør du det, vil du kunne gå mellem 4-6 uger mellem dine opfyldninger. Vi vil selvfølgelig gerne se dig, men hvem har tid til at skulle komme hver 14 dag til kontrol, som man skal med mange andre neglesystemer.