logo

Spray tan

blicious_negativ_logo
book_tid

Airbrush SPRAY TAN

Brun på den sunde måde. Nyd den varme glød af en solbrun farve, uden at udsætte din hud for solens skadelige stråler. Airbrush Tanning – en revolutionerende krops-behandling hvor vi ”sprøjtemaler” selvbruner på huden. Det tager kun 5 min.

De første!

Vi har flere tusinde spray tan behandlinger bag os, da vi var blandt de første i Danmark der lavede airbrush tanning >>så vi tør godt sige vi er de bedste<< vi har gennem årene testede mange forskellige spray systemer, men i sommeren 2016 skiftede vi over til Englands største Professionelle spray tan brand SIENNA X og vores kunder og vi selv er vilde med farverne, ja for vi kan tilpasse din spray tan lige netop til din hudtone, idet SIENNA X har flere forskellige % af DHA, så du undgår det mange med lys hud frygter nemlig at blive alt for mørk, eller omvendt hvis du i forvejen har farve, så bliver din kulør frisket op på smukkeste vis. SPRAY TAN har mange fordele frem for andre selvbrunende metoder: •En jævn farve uden striber, selv på knæ, albuer, hænder og fødder •En flot naturtro kulør, svarende til 2 ugers ferie sydpå. •En hel krops behandlingen tager kun 5 min. •Fedter ikke og bliver ikke gul/går eller orange på huden •Tørre hurtigt og har en dejlig afslappende aromatisk duft. •Huden udsættes ikke for de farlige UV stråler fra solen eller solarium. •De aktive ingredienser i vores spray tan er DHA og Erythrolose der er helt ufarlig at bruge på huden. DHA er blevet brugt i selvbrunere i mere end 50 år.

Forberedelse før din behandling

Exfolierer og smør din hud ind i en god creme gerne aftenen forinden, for at forberede din hud. Senest 3 timer inden din behandling.

Undgå at smøre din hud ind i creme umiddelbart før behandlingen da cremen opfører sig som en barriere. Det samme gælder for Makeup. Dog kan du godt bruge makeup bagefter, så længe det er i form af pudder produkter og påføres med makeup pensler.

Bær løstsiddende tøj den dag du behandles, da stramt tøj gnidder mod huden og forringer resultatet.

Bær mørkt eller gammelt undertøj, da farveguiden kan efterlade pletter på lys nylon, der er svære at fjerne

Undgår alle typer af hårfjerning i mindst 24 timer før behandlingen. Dette vil reducere eventuelle hud irritationer.

Undgår at farve bryn og vipper mindst 24 timer før behandlingen, for at undgå misfarvning af din hud.

Vedligeholdelse af din behandling

Smør dig ind i en god bodylotion eller creme hver dag. Det vil forsinke hudens naturlige exfolieringsproces og forlænge holdbarheden af din kulør. Undgå lange varme bade, da de øger den naturlige exfolieringsproces. Undgår svømme-haller da klorvandet bleger. Undgår hård motion da sved kan få din kulør til at falme ujævnt. Undgår at gnubbe dig tør med et håndklæde, der skal dubbes. Undgår stramt tøj, så som cowboy bukser der gnubber meget på huden.

Sådan virker selvbrunere!

Det første selvbruner produkt så dagens lys i 1950. Det er et effektivt og sundere alternativ til den direkte sol. De aktive ingredienser der giver den brune farve, er udvundet af sukker- kendt som DHA (dihydroxyacetone). DHA efterligner solens farve ved at gå i forbindelse med hudens egne proteiner i det øverste hudlag. Det øverste hudlag bliver konstant erstattet, og derfor vil effekten altid blot være midlertidig.

Sienna X er fremstillet af Sienna X UK og er helt unik. Den er specielt udviklet til airbrush tanning, til at give en øjeblikkelig og sund kulør:
– dihydroxyacetone (Forkortes ofte med DHA)
– Erythrolose

Begge disse ingredienser er simple sukkerstoffer. Når disse sukkerstoffer reagerer med aminosyrerene i de yderste lag af huden, sker der en kemisk reaktion – kendt som Maillard reaktionen. Det er denne reaktion der giver huden den naturlige brune kulør. Grunden til at disse ingredienser kaldes aktive er denne kemiske reaktion.

Det er nyttigt at forstå lidt omkring hudens opbygning for at kunne forstå at DHA er uskadelig og sikkert at anvende på huden.

Huden er opbygget af flere lag:
Epidermis (overhud)
Dermis (læderhud)
Subcutis (underhud)

Epidermis som er det yderste lag består igen af flere lag. Det yderste af disse kaldes Stratum Corneum. Dette lag består udelukkende af døde hudceller der konstant afstødes og erstattes af nye fra det underliggende lag. DHA og Erythrulose farver kun Stratum Corneum (Overhuden).

DHA er et farveløst sukkerstof, der når det påføres huden danner en kemisk reaction med aminosyrene og derved farver de døde hudceller.

Selvom en naturligt opnået kulør og en selvbruner kulør ligner hinanden, så er de meget forskellige. Selv brunere påvirker kun det yderste lag af huden, nemlig Stratum Corneum og derfor ganske uskadelig. Hvorimod en kulør opnået i solen, sker ved at melanocytterne danner melanin for at beskytte huden fra de farlige UV-stråler. Og som bekendt for meget sol kan give skader i huden.