logo

Tandblegning

blicious_negativ_logo
book_tid

Hvidere tænder på kun 21 minutter.

Helt uden smerter og bivirkninger – Dine tænder bliver 2- 9 farvetoner lysere

Med SMILEFFECT kan vi hos B´licious tilbyde et alternativ til den traditionelle tandblegning, og på kun 21 minutter kan dine tænder bliver op til 9 tonere lysere.

Et hvidt smil siger mere end tusinde ord!

Mange af vores fødevare såsom Cola, The, Kaffe, og vin samt rygning kan med årene give misfarvninger på tænderne. Ønsket om hvide tænder har eksisteret i mange århunderede. og hvide tænder var og er stadig et tegn på forskønnelse og sundhed. Et hvidt smil udstråler SUNDHED, SUCCES OG SKØNHED. Kort sagt et hvidt smil giver selvtillid og en følelse af velvære.

Hvordan virker det?

Smil Zero gel indeholdende et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lys hvorved farvemolekylerne i emaljen spaltes og tanden bliver lysere. Man fjerner derfor de farvestoffer, som har lagret sig i emaljen, der skyldes the, kaffe, tobak, farveholdige fødevare m.m.. Derved bliver tanden bleget tilbage til sin oprindelige farve. Tandens oprindelige farve kan variere fra person til person men vil blive mellem 2-9 toner lysere! Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk. Da Smileffects blegegele er langt mere skånsom end andre blegepræparater giver det derfor slet ingen isninger i tænderne!

Hvor lang tid holder det?

Blegningen holder 1/2 – 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner. Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen som er foreskrevet d. 05.marts 2010 . Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU for salg. Vi er af Smileffect godkendt og certificeret som behandlere. Smileffekt gel indeholder IKKE brintoverilte eller carbomid-perioxid eller Triclosan. Men derimod den milde natriumperborat, som fungerer som blegegel.

Hvornår skal jeg ikke få lavet tandblegning?

smileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen. Har du brug for forslag til hvad du må spise, spørg efter vores liste med madvare.