logo

Voksbehandlinger

blicious_negativ_logo
book_tid

Voksbehandlinger

Med Vores brede vifte af hårfjernings behandlinger, sikre du dig at uønsket hår ikke behøver at være et problem.

Hårfjerning med varmt voks har mange fordele, frem for andre hårfjernings metoder: Hårene bliver svagere og finere, ingen rifter fra barberblade, ingen stikkende hårstubbe, huden efterlades bare glat og silkeblød. . Behandlingen holder typisk mellem 4-6 uger inden hårene igen har den fuld længde (ca. 5. mm.). Før din voksbehandling, bør du sikre dig, at ALLE hårene er min. 5 mm. Hvis hårene er længere end 1 cm. når det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra, På denne måde opnår vi det bedste resultat.

Spar tid og penge med et klippekort!

Nemt og billigt!!
Kommer du fast hver måned og får voksbehandling kan du spare penge ved at købe et klippekort.
Ved køb af 5 enslydende voksbehandlinger får du den 6 behandling GRATIS
Klippekortet er gyldigt 1 år fra købsdato og er personligt, kan ikke bruges af andre, sammen med andre rabat ordninger eller udbetales.
Hos B´licious går vi ikke på kompromis når det gælder kvalitet og hygiejne, derfor bruger vi kun det bedste inden for voks, især når det drejer sig om intim voks. Vi bruger 2 forskellige typer voks – en Blød voks der blidt fjernes med strips, og en Hård voks der er specielt fremstillet til de sarte, sensitive samt intime områder, da voksen ikke indeholder resin, klister den ikke på huden men griber i stedet kun fat om hårene, selv om det mærkes når voksen fjernes, føles det langt blidere end andre traditionelle vokstyper. Hår har forskellige vækstfaser, så får at sikre at du er hår fri hele tiden, er det mest ideelt at blive vokset hver 4 uge. Alle voks priser er inkl. Hygiejne tillæg.