logo

Månedens anbefaling

blicious_negativ_logo
book_tid

Månedens anbefaling

Foråret handler om nyt liv, og dette gælder også for din hud. Vinteren kan have en ganske dramatisk effekt på din huds tilstand og efterlade den med en følelse af at den er tørrere, grovere og lidt mere trist og kedelig og se på end normalt, derfor, er det vigtigt, at du opdaterer dine hudpleje rutiner og evt. skifter nogle at dine produkter ud!

Men at prøve et nyt hudpleje-regimet kan for nogle være skræmmende, mens det for andre kan være lige så spændende. Personligt tror jeg på målrettet hudpleje - hvilket betyder, at tilpasse og skræddersy din hudplejende produkter ikke blot til din hudtype men også de eksterne forhold, med henblik på at optimere og opnå det bedste for din hud. Huden reflektere/reagerer nemlig hele tiden på de omgivelser du opholder dig i og den livsstil du har. Livet er jo ikke bare ud af landevejen, der vil være bump undervejs, og det du blev anbefalet at bruge til at pleje din hud med for flere år siden, passer måske ikke længere. Vi bliver alle tildelt en hudtype når vi bliver født, som vil følge os resten af livet, men som sagt så spiller vores livsstil og det miljø vi opholder os i, en meget stor rolle i hvordan tilstanden er. Din hud reagere og påvirkes nemlig i høj grad af alle de ydre faktorer såsom:  solen, kulde/varme, vind og vejr, forurening, indeklima, skiftende årstider, sygdom og hvordan du plejer eller ikke plejer din hud.

  • Vil du se hvordan din hud ser ud i dybden?

Det kan være overvældende at gennemskue hvad man skal vælge til at pleje sin hud med og hvad har den egentlig præsis brug for.

Med BABOR DERMA VISUALIZER High-tech hud kamera, kan vi vise dig alt det man umiddelbart ikke kan se med det blotte øje. Det unikke High-tech hud kamera med 80 X zoom, giver et meget detaljerede billede af din huds aktuelle tilstand. Vi måler hudens fugtighed niveau, talg produktion, porestørrelsen, pigmentpletter samt ældning af huden. På baggrund af Analysen sammensætter vi det helt perfekte hudpleje program til dig og fortæller hvilke Ansigts behandlinger du vil opnå størst resultater med.

Derma Visualizer hudanalyse

Alt BEGYNDER med Rens!

5 vigtige grunde til DU SKAL rense dit ansigt morgen og aften!

Det er utroligt vigtigt at rense din hud…… Både morgen og aften, og ja, jeg mener både morgen og aften. OMG… hvordan finder jeg lige 3 min. 2 x om dagen?? Come on; så travlt har du vel ikke, og det at rense din hud er mere vigtigt end du tror! Og Jeg mener ikke kun at plaske lidt vand i ansigtet inde i bruseren ( Du ved selv hvem du er :) ) At plaske vand i ansigtet er ikke at rense. Du har brug for et renseprodukt specielt til ansigtet, her er hvorfor….

  1. TIK TAK TIK TAK - Din hud ældes hver dag.

Forskning viser at rensning af huden før sengetid er afgørende for at se yngre ud, længere. Processen med at rense dit ansigt før sengetid, er med til at afhjælpe de eksterne faktorer, der er forbundet med aldring og stimulere hudens interne processer der er med til at bekæmpe ældning af huden.

Visse fysiologiske forandringer i huden opstår nemlig om natten. Og ligesom mange af vores krops andre organer, kan vores hud kende forskel på nat og dag, idet vores indre Biologiske processer varierer henover døgnets 24 timer, som følge af små tidsfølsomme "ure" inde i vores celler. (Cellerne deler sig for at erstatte de døde) samt DNA reparation, den naturlige proces, hvorved en celle regelmæssigt ”afgifter” sig selv.

En af hud cellernes allervigtigste energi kilder er ILT så hvis man eks. sover med makeup på, berøver du huden for livsvigtige næringsstoffer, da det blokerer for hudens naturlige eksfolierings proces, hvilket gør at huden kommer til at se mere trist og kedelig ud.

  1. Blodgennemstrømningen i huden er højere om natten!

Endnu en god grund til at rense din hud før sengetid, for når blodgennemstrømningen øges, absorberes og penetrerer de aktive ingredienser fra din creme, der hjælper huden med at bekæmpe aldring eller acne eller hvordan din huds tilstand er, bedre.

Eller sagt på en anden måde: hvis du ikke har renset dit ansigt før sengetid er du gået glip af en chance for at gøre noget godt for din hud og dermed vågne op med en glattere, blødere og klarere hud.

  1. I 9 ud af 10 tilfælde kan jeg fortæller dig hvilken side du sover på!

Ved at springe rensning af huden over om aftenerne kan du risikerer at hud porerne bliver større og grovere. Tænk på, at det overskydende talg (olie), de døde hudceller og forurening der sidder på din hud, for ikke at glemme makeup, kan sive dybt ned i hudens pore og tilstoppe. Ligeledes, når dit kollagen niveau begynder at falde (pga. aldring) og huden derved mister sin fasthed, har hud pore svære ved at ”trække” sig sammen og den bliver derved grovere at se på.  Og ved at efterlade makeup på huden om natten kan føre til betændelse, som igen kan generere flere frie radikaler og yderligere kollagen nedbrydning. Når jeg (Diana) giver ansigtsbehandlinger, kan jeg i 9 ud af 10, fortælle dig hvilken side du sover på, idet der altid sidder flere urenheder på sovesiden.

  1. Rensning før sengetid forhindre udtørring af huden.

Hudtemperaturen stiger om natten (Temperatur på et sundt menneske), hvilket fører til transepidermal vandtab (fordampning). Dette bevirker at huden mister en betydelig del vand om natten (hudens celler består af 70% vand) ja faktisk transpirere vi 1 liter i døgnet, men hvis huden er beskadiget kan det være flere liter.  Da transepidermalt vandtab (TEWL) er signifikant forøget om natten, kan vores hud derfor undertiden klø mere om natten. Så hvis du ikke får renset dit ansigt før sengetid, kan din hud have svært ved at absorberer din fugtighedscreme, som er med til at hydrerer din hud, mens du sover.

5. Springer du også tandbørstningen over om morgenen fordi du gjorde det aften før? I think not…….

Har du virkelig lyst til at komme din Dagcreme og makeup oven på døde hudceller og overskydende fedtstof? Jeg ved hvad du tænker: Jeg gik i seng med ren hud, så hvorfor skal jeg rense den igen om morgenen; Som vi lige har lært, reparerer din hud sig om natten, hvilket betyder at om morgenen, sidder der en masse affaldsstoffer og døde hudceller der skal væk. Og jo mere fedtet din hud eks. er jo mere overskydende talg sidder der også.  Alt dette kan ikke blot skylles væk med rent vand.  Vand alene fjerner ca. kun 65% af overskydende talg og affaldsstoffer fra hudens overflade. Tænk på hvad du efterlader – og når du gerne vil have en god effektiv creme, hvorfor så komme den oven på en ikke renset hud.

babor-cleansing